Coke Studio Sessions – meer dan 100 topconcerten | Coca-Cola België en Luxemburg

Coke Studio Sessions – meer dan 100 topconcerten | Coca-Cola België en Luxemburg

Een topconcert meepikken vanuit je luie zetel? Het kan! Coca-Cola en het nieuwe livestream muziek platform #BeApp lanceerden namelijk Coke Studio Sessions. Zestig dagen lang kan je via een livestream genieten van meer dan 100 topconcerten van internationale en nationale artiesten.

 

 

Live muziek met Coke Studio Sessions

De coronacrisis heeft jammer genoeg een kruis getrokken doorheen ieders festival- en concertplannen. Gelukkig zijn er innovatieve en creatieve manieren om toch nog een stevige portie livemuziek te beluisteren.

 

"We bieden 60 dagen live, interactieve muziek aan die de fans met anderen kunnen delen om zo samen van te genieten. Zo hopen we dat Coke Studio Sessions dagelijks voor een moment van vermaak zal zorgen terwijl mensen zich aanpassen aan de nieuwe norm", zegt Ricardo Fort, Vice President, Global Sports & Entertainment van The Coca-Cola Company. Velen voelen zich namelijk geïsoleerd of eenzaam en dit initiatief is een manier waarmee we mensen willen opbeuren en virtueel bij elkaar brengen.

 

Katy Perry, Bebe Rexha, DJ Khaled en Steve Aoki – Coca-Cola concert

 

Donaties aan het Rode Kruis

Via de app kan je ook op een andere manier de coronacrisis bestrijden. Het is namelijk mogelijk om een donatie te doen aan het Rode Kruis. The Coca-Cola Foundation, de filantropische arm van The Coca-Cola Company, gaat hier een schepje bovenop doen en engageert zich bovendien om het geschonken bedrag bij te passen tot een gezamenlijk totaal van $ 3 miljoen is bereikt.

 

Ook op lokaal vlak in België en Luxemburg steunen we het Rode Kruis. Met een donatie van 506.000 euro hielpen we het Rode Kruis om schakelzorgcentra op te zetten, beschermende materialen aan te kopen en zelf ambulances om te bouwen tot eerstehulp-unit. Meer over het Rode Kruis lees je in dit artikel.

 

 

De line-up

Wie treedt op tijdens de Coke Studio Sessions? Onder andere Katy Perry, Bebe Rexha, DJ Khaled en Steve Aoki passeren de revue. De andere namen blijven voorlopig nog geheim tot op de dag van het optreden. Hou zeker de app, onze sociale media kanalen en die van #BeApp in het oog om op de hoogte te blijven. Wie weet zit jouw favoriete artist er wel bij!

 

 

Coke Studio Sessions livestream

Coke Studio Sessions is het officiële debuut van #BeApp - een authentieke, digitale omgeving voor fans om op een nieuwe manier van livemuziek te genieten. Naast de #BeApp is het ook mogelijk om de livestream te bekijken via ons Youtube-kanaal. #BeApp is gratis te downloaden voor zowel IOS als Android-toestellen.

 

Wil je niet via de app kijken? Niet getreurd! Hieronder vind je dagelijks alle concerten netjes op een rij. Zet de volumeknoop nu maar hoog, geniet en dans de coronazorgen weg!