Betere sportprestaties met Aquarius Isotonic Blue Ice | Coca-Cola België en Luxemburg

Betere sportprestaties met Aquarius Isotonic Blue Ice | Coca-Cola België en Luxemburg

Sportdranken zijn enorm geliefd bij sporters. Ze zorgen ervoor dat ons lichaam tijdens het sporten voldoende vocht blijft bevatten of dat na het sporten onze koolhydraten worden aangevuld. De nieuwe Aquarius Isotonic Blue Ice is de perfecte dorstlesser die je lichaam hydrateert en je energievoorraad bijvult.

 

Of je nu aan een lage of hoge intensiteit sport, het is van essentieel belang om je lichaam goed te hydrateren. Als je echter langer dan 1,5 uur gaat sporten, raakt je energievoorraad op en heb je koolhydraten en suikers nodig om die terug aan te vullen.

 

 

Hydratatie

 

De Aquarius Isotonic Blue Ice hydrateert niet alleen, maar vult ook je energievoorraad aan waardoor je langer kan sporten en je sportprestaties kan verbeteren. De minerale zouten die aanwezig zijn in de Aquarius Isotonic zorgen voor meer hydratatie. Dextrose is dan weer een suiker die vlug wordt opgenomen en je lege energietank dus weer snel opvult.

 

 

Wanneer isotone sportdrank drinken

 

De Aquarius Isotonic Blue Ice hoort thuis in het rijtje van de isotone sportdranken. De koolhydraat-elektrolytoplossingen dragen bij tot een beter uithoudingsvermogen tijdens langdurige sportbeoefening. Isotone dranken worden snel opgenomen door het lichaam, waardoor ze zeer geschikt zijn om voor en gedurende de training gedronken te worden. Doordat het isotone drankje ook mineralen zoals natrium bevat, wordt het totale volume van het bloed behouden, wat erg belangrijk is als je veel vocht verliest.

 

 

Vitamine B6

 

Aquarius Isotonic Blue Ice verfrist met een fruitige en gebalanceerde, lichtzoete smaak. Het drankje bevat 0,11mg vitamine B6 die belangrijk is voor het tegengaan van moeheid en vermoeidheid. Daarnaast wordt in deze isotone sportdrank geen fructose maar glucose gebruikt, waardoor je snel meer energie krijgt. Bovendien is het drankje ook laag in calorieën (18 kcal/100 ml).

 

De Aquarius Isotonic Blue Ice is beschikbaar in 330 ml & 500 ml PET.*

 

*je pet-flesje hoort thuis in de vuilbak om er opnieuw een nieuwe pet-fles van te kunnen maken. Help ons mee te recycleren.

 

Aquarius drinken bij sport