Aquarius steunt Deceuninck - Quick Step | Coca-Cola België en Luxemburg

Aquarius steunt Deceuninck - Quick Step | Coca-Cola België en Luxemburg

73 Teamoverwinningen in 2018, 68 overwinningen in 2019, nummer 1 op het UCI ploegenklassement en al jaren de best scorende Belgische ploeg in het wielrennen. We hebben het natuurlijk over Deceuninck - Quick Step oftewel The Wolfpack. De renners kregen deze bijnaam omdat ze als hongerige wolven samen als één team de één na de andere wedstrijd opschrokken en op hun naam schrijven.

 

Aquarius en wielrennen

 

 

Deceuninck - Quick Step in de Ronde van Frankrijk

 

Het team van Patrick Lefevere trok op zaterdag 6 juli 2019 naar Brussel vanwaar ze aan de drie weken lange Ronde van Frankrijk begonnen. Met Julian Alaphilippe als alleswinnaar, Elia Viviani als spurter en Enric Mas (tweede in de Vuelta 2018) voor een mooi klassement, beloofde de ploeg ook hier een fantastische prestatie neer te zetten.

 

 

Aquarius en Deceuninck - Quick Step

 

Wie zulke sportinspanningen doet in de loden hitte, kan zich maar beter goed hydrateren. Daarvoor rekenen de renners van Deceuninck - Quick Step op Aquarius. Onlangs nog trokken we met een filmploeg naar de thuisbasis van de wielerploeg en spendeerden een dag met de renners. Je vindt het filmpje hieronder.

 

 

 

Wil je zelf weten hoe je best eet en drinkt voor een sportinspanning? Wij gingen te rade bij Philippe Rosier, health & performance manager van de Rode Duivels.