Yentl Keuppens | influencer | Coca-Cola België en Luxemburg

Yentl Keuppens | influencer | Coca-Cola België en Luxemburg

Elke week gaan we op de Cola bij een influencer en deze keer zetten we Yentl Keuppens graag eens extra in de kijker. Wie is Yentl achter haar Instagramaccount? Wat zijn de stukjes Yentl die we nog niet kennen? Een Coca-Cola Light Lemon leverde heel wat nieuwe weetjes op!

 

Yentl Keuppens is veel meer dan de mooie foto’s op haar Instagram account. Ze is een inspiratie voor veel jongeren en staat sterk in het leven. Toch heeft ze in haar jonge leven al voor grote uitdagingen gestaan. De grootse was ongetwijfeld haar strijd tegen anorexia op 18-jarige leeftijd. Ze overwon de ziekte en vandaag de dag straalt ze als nooit tevoren. Helaas bleef ze ook niet gespaard van liefdesperikelen. Begin dit jaar beëindigde ze haar relatie van 2,5 jaar met Jeffrey. Gelukkig vond ze recent opnieuw de liefde bij Jelte.

 

 

Yentl Keuppens’ eigen website Justyentl

 

Een Instagrampagina vol met foto’s waar je jaloers op kan zijn is slechts het topje van de ijsberg. Nog lang voor ze haar eerste stapjes op Instagram zette, was Yentl al actief op haar blog ‘justyentl’. Hier neemt ze haar lezers mee in haar droomwereld rond beauty, lifestyle, reizen en uiteraard kleren! Wie wil nu niet een kleerkast vol prachtige kleren of reisjes naar Londen of Sardinië?

 

Schrijven en bloggen zit Yentl echt in het bloed. Ze besloot te gaan voor een studie journalistiek om haar talent verder te ontwikkelen. En of dat dit vruchten heeft afgeworpen! Yentl mag zich de trotse auteur noemen van twee inspirerende boeken: ‘100% Yentl’ en ‘ON Just My Own LINE’. Binnenkort wordt zelfs haar derde boek ‘Genoeg’ gepubliceerd. In haar boeken speelt anorexia telkens een belangrijke rol. Een positief zelfbeeld en een mentale balans zijn dan ook enorm belangrijk voor Yentl.

 

Wil je nog meer te weten komen over Yentl? Bekijk dan hieronder het interview!