NEWS


Title

subtitle

Door de coronacrisis staat de hele wereld voor ongeziene uitdagingen. Op vlak van gezondheid, op persoonlijk vlak, maar ook op economisch vlak. Als bedrijf lag onze focus de afgelopen maanden daarom op 3 prioriteiten: blijven doen wat we kunnen om de veiligheid en het welzijn van onze mensen te garanderen; dicht bij onze partners en klanten staan; en een tastbaar verschil maken in de gemeenschappen waarin we actief zijn.

 

De situatie vraagt jammer genoeg ook om een heroriëntering van focus en middelen. In deze context hebben we dan ook besloten, met het oog op het bieden van zekerheid in de gehele Coca-Cola supply chain, om het biomerk Honest vanaf 21 september 2020 niet meer aan te bieden op de Belgische en Luxemburgse markt.

 

Binnen onze strategie om een bedrijf te worden dat een drankje voor elk moment wil aanbieden (total beverage company) blijven we geloven in biologische en duurzame dranken en bekijken hoe we kunnen terugkomen met een volwaardig alternatief als de tijd daar rijp voor is.  

Mediacontact

Ben je een journalist of blogger en wil je graag met de mediaverantwoordelijke van Coca-Cola België en Luxemburg in contact wil komen? Dat kan via onderstaande gegevens.